Achter de schermen wordt hard gewerkt

Hallo volgers en geïnteresseerden van The Black Box Hoeksche Waard,

Vorige maand vertelden wij jullie wat ons bezighield binnen de The Black Box HW. We lieten doorschemeren dat we de financiële haalbaarheid aan het onderzoeken zijn. Inmiddels hebben we al aardig wat werk verzet en we streven ernaar eind oktober 2014 met de eerste resultaten te komen. We zitten op de goede weg, maar het wordt een uitdaging om dit doel te behalen.

Iedereen die zich binnen The Black Box HW bezighoudt met deze mooie opdracht heeft ook nog een betaalde baan bij een werkgever of als zelfstandige onderne(e)m(st)er. Dus er wordt nogal wat van ieders inzet gevraagd.

Uiteraard streven we naar eind oktober maar het wordt spannend….

Intussen blijven we met z’n allen hard doorwerken aan The Black Box HW. Zo bespreken wij diverse mogelijkheden met partijen zoals een architect, een projectontwikkelaar, de gemeente, et cetera. Ook hierin wordt voortuitgang geboekt en de hoop op een goede uitkomst groeit met de dag.

The Black Box HW is er voor alle Hoeksche Waarders; van jong tot oud, van klein tot groot, van particulier tot ondernemer en voor alle nationaliteiten binnen onze regio. Wij vinden het belangrijk dat alle Hoeksche Waarders het idee krijgen dat ze thuiskomen. Het dient een Hoeksche Waards karakter te hebben. Wat is nu eigenlijk dat Hoeksche Waardse karakter?
Denk met ons mee:
• Hoe krijgen wij een Hoeksche Waards karakter in het pand?
• Zowel binnen als buiten?
• Dienen wij alleen streekproducten te gebruiken?
• Of moeten we helemaal geen Hoeksche Waards karakter nastreven?

Wij nodigen jullie graag uit mee te denken, ideeën te spuien en op dit forum een discussie met elkaar aan te gaan…

Een gedachte over “Achter de schermen wordt hard gewerkt

Plaats een reactie